dijous, 25 d’abril del 2013

IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.


Avui s'ha celebrat al teatre de  Balaguer els quarts de final del IX Certament Nacional de Lectura en Veu Alta.  Aquest certament organitzat per Enciclopèdia Catalana i el Departament d'Ensenyament, és la primera vegada que se celebra a la nostra ciutat. També és la primera vegada que l'escola hi participa.
Consisteix en un concurs en el que els participants han de llegir davant el públic i el jurat que els qualifica,  un text en llengua catalana amb la màxima claretat, dicció i expressió. A l'edició d'avui hi han participat centres escolars de la Noguera, el Pallars i l'Alt Urgell.

Arreu de Catalunya se celebren 32 quarts de final, organitzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, durant el mes d'abril i la primera quinzena de maig. 

En aquests quarts, llegeixen en veu alta 1.100 lectors i lectores des de cicle mitjà de primària fins a 4t d'ESO. 

Els qui superin aquesta primera fase, es trobaran en una de les cinc semifinals que organitzen des de la Fundació Enciclopèdia Catalana, en col·laboració amb la Fundació "la Caixa" i el Dept. d'Ensenyament.

Robert Martin de 4t A, ha participat com a representant de l'escola en la categria de cicle mitjà.
Josep Salud de 6è B, ha participat com a representant de l'escola en la categoria de cicle superior. 
A tots dos els felicitem pel seu bon paper durant el concurs. A més el Josep Salut ha estat el guanyador de la seva categoria. En mig dels aplaudiments i suport dels seus companys el Josep ha estat emplaçat a concórrer a la semifinal que es realitzarà el proper 16 de maig a Mollerussa. 
Bona lectura i bona sort !!


Robert Martín 4t A

Josep Salut 6è B






El Robert i el Josep en un moment de la lectura




Enhorabona!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada