dijous, 16 de maig del 2013

IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

Semifinals.
Josep Salud

Iasmin Ramona


Dos alumnes de la nostra escola, El Josep Salud de  i la Iasmin Ramona, ambdòs de 6è B, han participat a les semifinals del IX Certamen Nacional de lectura en veu alta que s'ha celebrat avui, 16 de maig al teatre de L'Amistat de Mollerussa.
El Josep ha participat en la categoria de cicle superior i ha llegit un  fragment del llibre En Caratallada i els altres de Jaume Copons. La Yasmina   ha participat en la categoria d'alumnes d'aula d'acollida i ha llegit un fragment del llibre  El diari d'en Marcel de Gabriel Comes.
Tots dos han realitzat una bona lectura, amb una dicció clara, entonació adequada, respectant la puntució del text, i sabent comunicar al públic allò que llegien. Han fet un bon paper i es mereixen el nostre reconeixement i la nostra felicitació.

El Certamen és organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i pel Departament d'Ensenyament. L'acte d'avui ha compatat amb la presència de l'alcalade de Mollerussa, senyor Marc Solsona i el Director dels Servesi Territorials d'Ensenyament a Lleida, senyor Miquel Àngel Cullerés.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada