divendres, 13 de novembre del 2015

Recomanem

Avui us volem recomanar un munt de llibres d'imaginació per a nens i nenes a partir de 6 anys.
Recordeu que quan diem "a partir de " vol dir que els que sou més grans també els podeu llegir i segur que també us agradaran.


Són llibres de la sèrie blanca de la col·lecció   vaixell de vapor. Expliquen històries molt diferents i per tant n'hi ha per a tots els gustos. Els llibres venen amb moltes il·lustracions. Els trobareu a les prestatgeries de llibres amb el gomet blau.






Us recomanem  especialment:

Història d'una bala

Títol: Història d'una bala
Autor: Joles Sennell
Ubicació: I1 SEN

Una vegada hi havia un país que estava en guerra amb el país veí. Un dia, uns soldats van trobar una arada vella i rovellada en un camp abandonat, se la van emportar a la foneria i en van fer una bala. Després la van dur a la guerra i la van disparar. Des del cel, la bala va veure que anava a caure enmig d'un poble i llavors, va fer un esforç per continuar volant, volant, volant, .....


Abecedari poètic

Títol: Abecedari poètic
Autor: Salvador Comelles
Ubicació: P COM

Un llibre de poemes en el que hi ha un poema per a cada lletra de l'abecedari acompanyat de  boniques il·lustracions. Si el llegeixes trobaràs un rinoceront amb la banya bruta i un mosquit pipioli, descobriràs quin és el menú d'un gegant, i sabràs què demanen als Reis d'Orient els alumnes d'una escola de música i de què es disfressa una zebra quan arriba el carnestoltes.

Guaiteu la pàgina de la lletra D







Títol: Les joguines imaginàries.
Autor. Joles Sennell
Ubicació: I1 SEN

Aquest llibre ens explica que l'Humbert té un pare que viu lluny, molt lluny, i que no ve mai, ni per l'aniversari del seu fill. Però és igual perquè l'Humbert s'imagina que el pare li fa uns regals fantàstics: unes joguines imaginàries que l'acompanyen nit i dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada