dijous, 9 de març de 2017

Els escriptors Josep Vallverdú i Gisela Pou visiten l’escola

El fòrum amb els autors és una molt bona experiència literària que permet el contacte directe entre lectors i escriptors.
Dins del pla lector i entre moltes altres actuacions que fem a l’escola pel foment de la lectura, ens agrada que els nens i nenes puguin compartir amb els autors les seves inquietuds, comentaris i preguntes  dels llibres que han llegit. Així va ser el  8 de març, quan l’escriptora i guionista Gisela Pou va estar amb els nens i nenes de 3r i 4t que han llegit les peripècies de la Sara Pegues.


La Gisela Pou amb els alumnes de 3r
Clique damunt la Sara Pegues

Resultado de imagen de Sara pegues


El mateix dia, l’escriptor Josep Vallverdú, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i molt recentment nomenat fill adoptiu de Balaguer, molt amablement,  ens va apropar encara més als personatges del seu famós llibre Rovelló .

Agraïm molt especialment aquestes col·laboracions que han permès als nostres alumnes conèixer de primera mà tot el que s’esdevé al darrera de les històries que han llegit i sobretot els ha permès gaudir d’una experiència literària que ha d’esperonar encara més  les ganes de llegir i l’aprofundiment en els textos . 

+ imatges

Hem tingut el privilegi de compartir amb l’escriptor Josep Vallverdú una bona estona per parlar de llibres, de literatura, de l’ofici d’escriptor i sobretot per parlar d’aquell gos juganer i entremaliat que és en Rovelló. Un gos,  les aventures del qual, han transcendit de generació en generació perquè, com ens ha dit l’autor des del primer any que es va publicar el llibre i aviat en farà 50 !!, s’ha reeditat cada any. I no només això sinó que s’ha traduït a moltes llengües i en Rovelló ha mantingut entretinguts i  divertits un munt de nens i nenes d’arreu del món.

En Josep Vallverdú també ens ha parlat dels altres llibres que ha escrit i del seu ofici, hem vist que és un gran escriptor mereixedor de premis i del reconeixement social i del món de la cultura.
Nosaltres ens sentim molts agraïts de hagi tingut l’amabilitat de venir a nostra escola i ens hagi explicat tantes coses sabem també que és una gran persona. En endavant el  recordarem molt i el llegirem més.

Moltes gràcies.

Cliqueu damunt el Rovelló per llegir l'article dels alumnes de 6è.

Imagen relacionada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada