dilluns, 11 de març del 2019

Fòrum amb autors.

Ja hem començat els fòrums amb els autors  dels llibres que llegim i que ens visitaran durant aquest curs.



El dijous 7 de març vam rebre la visita de Rubèn Montañà.

Rubèn Montañà va ser un excel·lent comunicador, amb qui, a més de compartir amb ell el text de "La botiga de les mascotes extraordinàries"   que van llegir els alumnes de quart, vam dur a terme durant la sessió, una activitat  de tècnica d'escriptura creativa.

"En Benjamí! El semàfor que mai es posa verd", és el llibres  que van llegir els alumnes de sisè i ells van fer una divertida activitat   on l'aventura i l'enginy dels enigmes els guiaren en la resolució del misteri. 
Rubén Montañà, un escriptor recomanable, llegim-lo!!






"La botiga de les mascotes extraordinàries" 


En Pol li agraden molt les mascotes, per això va a la botiga de les mascotes extraordinàries al sorteig que es fa. Des d’aquest moment comencen una sèrie d’aventures una mica boges que suposen una gran imaginació de l’autor.

"En Benjamí! El semàfor que mai es posa verd"


Segur que deus haver sentit dir que a totes les ciutats del món hi ha un semàfor que mai no es posa verd. També et deuen haver advertit més d'una vegada que, quan fas una promesa, no pots faltar a la teva paraula de cap de les maneres. El que potser no t'han explicat mai és que, a vegades, complir una promesa et pot fer descobrir un món ocult i perillós que no sospitaves que existís.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada