dissabte, 8 de desembre del 2012

Recomanem

Títol: Estratégias de lectura
Autora: Isabel Solé.




 

Ensenyar a llegir no és fàcil. L'objectiu d'aquest llibres és ajudar els docents a promoure en en els alumnes estratègies  que facilitin interpretar i comprendre autonomament els textos escrits. El llibre consta de dues parts. En la primera s'exposa el plantejament del que suposa l'aprenentatge inicial de la lectura. La segona part es dedica a l'ensenyament d'estratègies de comprensió lectora. Des de l'enllaç podeu llegir el primer capítol.

Títol: La lectura i la vida
Autor: Emili Teixidor

    

Llegir no és tan sols un plaer meravellós, sinó que també ens ajuda a entendre millor el món, a enfrontar-nos amb les nostres emocions, a madurar i a ser persones més completes. Emili Teixidor aplega en aquest llibre les reflexions que ha destil·lat al llarg dels anys sobre la iniciació a la lectura, el sentit de la literatura juvenil, els grans llibres que tot adolesent hauria d'haver llegit o, entre d'altres, el paper de l'escola, les biblioteques i les famílies en la formació de nous lectors que, amb la literatura, arribaran a ser millors persones.                                                                                                                                      

1 comentari:

  1. Us recomano un llibre de la biblioteca que s'anomena "la por". Es un llibre que explica que en unes colonies,un dia que anaven a una casa va començar a ploure.Un alumne va perdre un objecte,i un nen i una nena van anar a buscarlo.per el cami es perden i les pasen moltes aventures ,amb pluja fantasmes...Recomano aquest llibre per a alumnes que l'agradi molt llegir llibres llargs i d'aventures.:)

    ResponElimina