dissabte, 14 de desembre del 2013

Més Joana.


Nois i noies. Aquest dissabte mestres de l’escola hem anat a la Jornada sobre la Joana Raspall que s’ha celebrat al Consell Comarcal i en la que hi han participat escoles de Balaguer i de la comarca.
Hem pogut escoltar una interessant conferència de la professora Margarida Prats que coneix molt bé la vida i l’obra de la poetessa. Joana Raspall  va  ser bona escriptora i poetessa i  va treballar per mantenir la llengua i la cultura catalana.


 


Les vostres mestres la Mercè, la Pilar i  la Carme han presentat i explicat  tot el treball de l’autora i de la seva poesia que vau fer els alumnes  CI i CM el curs passat. De nou us hem vist gaudint dels versos de la Joana i us hem escoltat  representant i escenificant  els seus poemes.




Felicitem la participació del Gerard Sellart de 5è que s’ha adreçat a tot el públic recitant el poema “El trobador” acompanyat de guitarres de l’Escola de Música.

Ha estat un plaer poder  compartir aquest matí de boira grisa amb tots i totes els que se senten atrets per la paraula i commoguts per  la musicalitat dels dolços versos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada