dijous, 1 d’octubre del 2015

Castellers

Aquesta setmana no us perdeu l'actuació de les tres colles castelleres el dissabte 3 d'octubre, a les 6 de la tarda a la Plaça Mercadal.





Què en sabem dels castells? Us recomanem aquests llibres de BiblioGaspar:



Castells i castellers.

Sig: 39 BAL

Els castells, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, són el tema d’aquest atractiu conte, que ens acostarà a l’arrelat món d’aquesta tradició catalana. Mitjançant un personatge que fa d’enxaneta, la Clara, anirem descobrint quines particularitats envolten aquesta activitat: la roba que cal portar, què implica formar part d’una colla, com es carrega i es descarrega un castell i quines parts en té, quina música acompanya tot el procés, quin nom reben els diferents tipus de castells que hi ha… Tot un món per descobrir!





Els castellers-Sabaté Rodié, Teresa-9788484125907

Els castellers.

Sig: 398 SAB


Els castellers són una tradició catalana. Aprendrem els diferents noms que tenen els qui componen les torres humanes desde agulles, contraforts, segons, terços, quarts, l'aixecador i l'enxaneta. Les seves actuacions normalment van acompanyades d'una gran festa.

1 comentari:


  1. PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)
    www.regalosconpersonalizado.com
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina